Algemene Voorwaarden

 

 

Verzenden

 

Bij Umsera streven we ernaar om al onze klanten snelle en betrouwbare verzending te bieden. Wij leveren binnen 2 werkdagen vanaf de besteldatum en alle bestellingen worden verzonden met Post NL.

 

Verzendkosten:

Bij bestellingen boven de € 50,- is de verzending geheel gratis.

Voor bestellingen onder de € 50,- wordt er € 6,95,- verzendkosten in rekening gebracht.

 

Aflevertijd:

Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 1 werkdag te verzenden. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de verzending met uw trackingnummer, waarmee u uw zending kunt volgen. Houd er rekening mee dat de bezorgtijden kunnen variëren, afhankelijk van uw locatie en de tijd van het jaar.

 

Internationale verzending:

Momenteel verzenden wij naar de meeste landen binnen de EU. Houd er echter rekening mee dat in sommige landen mogelijk beperkingen of extra douanekosten gelden waarvoor wij niet verantwoordelijk zijn. Als u vragen heeft over internationale verzending, neem dan contact met ons op.

 

Mislukte levering:

Als onze vervoerders proberen uw bestelling af te leveren als dit niet lukt, laat hij/zij een briefje achter met instructies over hoe u een nieuwe bezorging  kunt regelen. Mocht de vervoerder na meerdere pogingen uw bestelling niet kunnen bezorgen, dan wordt uw bestelling naar ons geretourneerd. Wij nemen contact met u op om een ​​her verzending te regelen tegen extra verzendkosten.

 

Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor vertragingen veroorzaakt door weersomstandigheden, verkeer of andere factoren waarover wij geen controle hebben. Als u vragen of opmerkingen heeft over ons verzendbeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@umsera.com

 

RETOURNEREN

 

Bij Umsera willen we dat u volledig tevreden bent met uw aankoop. Als u niet tevreden bent, kunt u uw artikel(en) binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling retourneren voor een volledige terugbetaling.

Wij maken het retourproces gemakkelijk voor onze klanten. Om het retourproces te starten, volgt u deze stappen: Je stuurt een mail naar retour@umsera.com en geeft uw bestelnummer en e-mailadres en de reden van de retournering door om het retourproces te starten.

Verpak de artikelen indien mogelijk veilig in de originele product verpakking.

Voeg alle papieren, onderdelen en accessoires toe. Alle producten moeten in goede staat worden geretourneerd om een ​​volledige terugbetaling te garanderen.

Zodra wij uw retouraanvraag hebben ontvangen, zullen wij u instructies geven over hoe u de artikel(en) naar ons kunt terugsturen. 

Na ontvangst van uw geretourneerde artikel(en) zullen wij de producten inspecteren en binnen 14 dagen uw geld terugbetalen.

Wij betalen het aankoopbedrag, minus de oorspronkelijke verzendkosten, terug. Houd er rekening mee dat we geen producten kunnen retourneren die zijn gebruikt, gedragen of op enigerlei wijze zijn gewijzigd.

Wij behouden ons het recht voor om retourzendingen te weigeren die niet voldoen aan de vereisten van ons retourbeleid. 

Als u een beschadigd of defect product ontvangt, neem dan binnen 7 dagen na ontvangst van uw bestelling contact op met onze klantenservice.

Wij zorgen zo snel mogelijk voor vervanging of terugbetaling. 

Als u vragen of opmerkingen heeft over ons retourbeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij doen er alles aan om onze klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden info@umsera.com