RETOURNEREN

Bij Umsera willen we dat u volledig tevreden bent met uw aankoop. Als u niet tevreden bent, kunt u uw artikel(en) binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling retourneren voor een volledige terugbetaling.

Wij maken het retourproces gemakkelijk voor onze klanten. Om het retourproces te starten, volgt u deze stappen: Je stuurt een mail naar info@umsera.com en geeft uw bestelnummer en e-mailadres en de reden van de retournering door om het retourproces te starten.

Verpak de artikelen indien mogelijk veilig in de originele product verpakking.

Voeg alle papieren, onderdelen en accessoires toe. Alle producten moeten in goede staat worden geretourneerd om een ​​volledige terugbetaling te garanderen.

Zodra wij uw retouraanvraag hebben ontvangen, zullen wij u instructies geven over hoe u de artikel(en) naar ons kunt terugsturen. 

Na ontvangst van uw geretourneerde artikel(en) zullen wij de producten inspecteren en binnen 14 dagen uw geld terugbetalen.

Wij betalen het aankoopbedrag, minus de oorspronkelijke verzendkosten, terug. Houd er rekening mee dat we geen producten kunnen retourneren die zijn gebruikt, gedragen of op enigerlei wijze zijn gewijzigd.

Wij behouden ons het recht voor om retourzendingen te weigeren die niet voldoen aan de vereisten van ons retourbeleid. 

Als u een beschadigd of defect product ontvangt, neem dan binnen 7 dagen na ontvangst van uw bestelling contact op met onze klantenservice.

Wij zorgen zo snel mogelijk voor vervanging of terugbetaling. 

Als u vragen of opmerkingen heeft over ons retourbeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij doen er alles aan om onze klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden info@umsera.com