VERZENDEN

 

Bij Umsera streven we ernaar om al onze klanten snelle en betrouwbare verzending te bieden. Wij leveren binnen 2 werkdagen vanaf de besteldatum en alle bestellingen worden verzonden met Post NL.

 

Verzendkosten:

Bij bestellingen boven de € 50,- is de verzending geheel gratis.

Voor bestellingen onder de € 50,- wordt er € 6,95,- verzendkosten in rekening gebracht.

 

Aflevertijd:

Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 1 werkdag te verzenden. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de verzending met uw trackingnummer, waarmee u uw zending kunt volgen. Houd er rekening mee dat de bezorgtijden kunnen variëren, afhankelijk van uw locatie en de tijd van het jaar.

 

Internationale verzending:

Momenteel verzenden wij naar de meeste landen binnen de EU. Houd er echter rekening mee dat in sommige landen mogelijk beperkingen of extra douanekosten gelden waarvoor wij niet verantwoordelijk zijn. Als u vragen heeft over internationale verzending, neem dan contact met ons op.

 

Mislukte levering:

Als onze vervoerders proberen uw bestelling af te leveren als dit niet lukt, laat hij/zij een briefje achter met instructies over hoe u een nieuwe bezorging  kunt regelen. Mocht de vervoerder na meerdere pogingen uw bestelling niet kunnen bezorgen, dan wordt uw bestelling naar ons geretourneerd. Wij nemen contact met u op om een ​​her verzending te regelen tegen extra verzendkosten.

 

Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor vertragingen veroorzaakt door weersomstandigheden, verkeer of andere factoren waarover wij geen controle hebben. Als u vragen of opmerkingen heeft over ons verzendbeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@umsera.com